50ties rock'n'roll coverband

Band

Wie zijn The Unfused?

The Unfused is een rockabilly coverband uit regio Kortrijk. Het vijftal bestaat uit een drummer, gitarist, contrabassist, pianist en zanger. Samen met hun eigen geluidstechnicus maken ze van iedere gelegenheid een rock-'n-roll party. Een anderhalf tot twee uur durende set met alle klassiekers zal gegarandeerd de dansvloer laten vollopen. In het pakket zit een PA (tot 100man) inbegrepen, wat heb je nog meer nodig? The Unfused zorgt voor een optreden vol ambiance, het enigste wat je moet doen, is dansen!

Frederik: zang

Met veel overgave en overtuiging brengt Freddy al je favoriete helden terug tot leven. Deze 'wild child' krijgt het publiek volledig op z'n hand als hij rock-'n-roll lievelingen als 'Jailhouse Rock' en 'Rock this town' op jullie loslaat.

Joeri: piano

Vol passie en rock-'n-roll bespeelt Joerie zijn toetsen. Jerry Lee Lewis-style gaat hij los en hitst het publiek helemaal op. Handen en voeten worden gebruikt op de piano. Oh yes, he's got a whole lotta shakin' going on!

Pieter: gitaar

Voor de gitaarsolo's en melodieën moeten we bij deze man zijn. Iconische riffs van Buddy Holly, Johnny Cash of Chuck Berry zijn hem niet vreemd. Je bent bij deze gewaarschuwd, met één solo zet Pieter de tent in lichterlaaie.

Omitri: bas

Schreeuwt iets anders dan een contrabas nog luider 'rockabilly'? Omitri laat z'n upright bass regelmatig dansen en twirlen tijdens de nummers. Vooral als hij zelf Dion & the Belmonts terug tot leven brengt, kan z'n bas niet stil blijven staan.

Dieter: drums

De ritmesectie van the Unfused steekt gegarandeerd de keet in brand. Ook Dieter krijgt zijn momenten aan de microfoon en als hij zijn ode aan Roy Orbison brengt, voelen alle vrouwen in het publiek zich een 'pretty woman'. Mercy!

Arne: techniek

Een goeie live show zonder techniek? No way, Arne bedient de schuifknoppen als een pro. Alle muzikanten in form, Arne aan het paneel, jullie de dansschoenen aan? We're gonna shake, rattle and roll!